Tussen-Jeugd

De Tussen-Jeugd

De Tussen-Jeugd is er voor tieners van 12 tot 16 jaar.
We komen 4x per maand in verschillende vormen bij elkaar:

  • De 1e en 3e woensdag van de maand hebben we Tienerkring. We komen dan bij Gaby & Kirsten thuis.
    Hier beginnen we met een gezamenlijke maaltijd. Tijdens de maaltijd kletsen we gezellig over allerlei dingen die we mee maken in ons leven.
    Na het eten is er tijd voor een laagdrempelig programma. Het doel is om samen na te denken op welke manier we om kunnen gaan met ons christen-zijn: dit gebeurt door middel van opdrachten, spellen, quiz, bijbellezen, enz.
    Het zijn vaak laagdrempelige, gezellige avonden!
  • Twee keer per maand is er tijdens de kerkdienst op zondagochtend TBS: Tiener Bijbel Studie. De bijbelstudie wordt afwisselend gegeven door Daniëlle, Stan en Janny en heeft als doel om meer kennis te krijgen van de Bijbel en samen na te denken over wat je hiermee kan in je eigen leven.

Gedurende een jaar proberen we ook regelmatig leuke activiteiten samen te ondernemen, bijvoorbeeld als afsluiting samen te gaan wokken, op kamp, filmavondjes en dat soort dingen. Ook willen we aandacht hebben voor onze medemens en organiseren we jaarlijks een actie voor mensen die dat nodig hebben, zo hebben we al eens meegedaan met ‘Zip Your Lip’ of ‘Locked Up!’

De tienerkring en de TBS zorgen er samen voor dat er voor de tieners in onze gemeente de mogelijkheid is om samen meer te leren over Jezus, maar ook om gewoon lekker gezellig bij elkaar te zijn.

Van harte welkom!

 1,335 total views,  2 views today