Kliederkerk

Kliederkerk

Nieuw: Kliederkerk Treebeek

Als kerk willen we graag gastvrij, creatief en aantrekkelijk voor gezinnen zijn. We hoorden dat steeds meer kerken ontdekken hoe er vanuit de georganiseerde chaos van Kliederkerk nieuwe contacten ontstaan tussen mensen van alle generaties. En hoe er al ontdekkend geleerd wordt over God en elkaar. Er ontstond een verlangen om dit ook in onze wijk, Treebeek, op te zetten. Een laagdrempelige en toegankelijke manier om kerk te zijn.
Er is een enthousiast team opgestaan die Kliederkerk wil opzetten. En het is mooi om te merken dat het verlangen dat de Baptisten Gemeente Brunssum uitsprak, namelijk om actief te zijn in de wijk, generaties te verbinden en Jezus liefde uit te stralen, hierin vorm kan krijgen.

Onze eerste Kliederkerk is een heuse speurtocht door Treebeek met als thema: Wonderlijk gemaakt.
Het is laagdrempelig en voor iedereen geschikt, van jong tot oud. De posten zijn wandelend te bereiken, maar ook per auto voor mensen die bijv. minder goed ter been zijn. Er kan gestart worden tussen 10.00-12.00u. Natuurlijk willen we deze speurtocht ook helemaal coronaproof laten verlopen. Daarom zorgen we dat de 1,5m goed gehanteerd kan worden en hopen we dat u zich hier ook allen aan zal houden! Aanmelden voor de speurtocht is wenselijk, zodat we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. Maar mocht u nog twijfelen en op het laatste moment besluiten om nog te komen, dan kan dat zeker! We willen dat iedereen die wil de mogelijkheid heeft om te komen. Iedereen is welkom bij onze Kliederkerk! Aanmelden kan via ons emailadres: kliederkerk@baptistengemeentebrunssum.nl

Introductie Kliederkerk

 119 total views,  1 views today